Som lejer slipper du for alle bekymringerne

Det kan være en god forretning at være boligejer, men har du allerede været ombord på det tog og trænger til at stå af i en mere ukompliceret boligsituation, er en lejebolig svaret. I Enebærbo, der er placeret centralt i Rødovre, står der i januar 2023 en nybygget lejelejlighed klar til dit behov – uden bekymring for vedligehold, boliglån eller et fremtidigt salg.

Har du været boligejer, kender du formentligt også til de bekymringer, der følger med. De store økonomiske omkostninger ved både købet og selve handlen, der kræver et solidt banklån. Eller de konstante byggeprojekter og vedligehold, der tærer på både friweekender og pengepungen.

Har du ejet en lejlighed, har du kunne nøjes med at lege håndværker inden for egne fire vægge, men det har ikke holdt udgifterne fra de udendørs vedligeholdsprojekter fra døren. Det er en tommelfingerregel, at man bør regne med fællesudgifter på mellem 1.500 og 2.000 kr. månedligt for en to-værelses-lejlighed i en velholdt ejendom.

Bekymringsfri bolig midt i Rødovre

I en lejebolig, som én af de 174 af varierende størrelser, som du snart kan gøre til dit hjem i et grønt og roligt kvarter, skal du kun tænke på at betale huslejen hver måned. Du slipper for at afdrage på store lån ifm. boligen og for at betale kedelige regninger som ejendomsværdiskat og grundskyld.

Med base i en lejebolig står du også med en hel anden fleksibilitet i dit liv, end hvis du sad i en ejerbolig. Du behøver ikke tænke dit liv alt for mange år ud i fremtiden. Om det vil blive svært at komme af med din bolig igen, og om det vil blive en underskudsforretning.

Finder du henad vejen ud af, at din bolig og dine behov er vokset hver sin vej, behøver I ikke hænge på hinanden. Lejeboligens fleksibilitet gør det muligt at overtage og fraflytte indenfor relativt kort tid med få måneders opsigelse.

Du skal ikke sørge for andet end klud og spand

Ønsker du at bo i noget lækkert og funktionelt, skal du som kommende beboer i Enebærbo kun sørge for at holde støvet og skidtet nede. Rengøringen står du altså som lejer selv for, men du kan godt gemme den helt store værktøjskasse af vejen. Udover besværet og paniksveden forbundet med at reparere et ødelagt vandrør eller tilstoppet udluftning, sparer du som lejer en del på de uforudsete udgifter.

Alt det slid, der følger med vedligeholdelsen af Enebærbos facader med dens altaner eller den grønne og blomsterrige gårdhave, behøver du slet ikke at tænke på. Her bliver intet påkrævet havearbejde, der giver hold i ryggen. De faciliteter skal du bare nyde i ro og mag, for dem tager viceværten sig af.

Bestil en personlig fremvisning
Bestil en fremvisning og kom forbi og se de moderne lejeboliger blot få min. fra Rødovre Centrums livlige aktivitet.

Ved spørgsmål kontakt LokalBolig Rødovre med det samme på tlf.: 36 44 15 55 eller mail: roedovre@lokalbolig.dk