Kom med indenfor i Rødovres nye gartnerby

Nu har du mulighed for at opleve en af de nye lejelejligheder til en fremvisning i Enebærbo. Her bliver opført 174 lækre boliger, som tilsammen omfavner et stort, frodigt gårdrum, der få minutter fra Rødovre Centrum giver beboerne et grønt og roligt kvarter at leve og opholde sig.

Enebærbo finder inspiration til sit navn fra de yndige enebærbuske, der blomstrer i det hyggelige gårdrum, der er et naturligt samlingspunkt for Enebærbos beboere. Her er der kræset for detaljer og kvalitet – udvendigt såvel som indvendigt. Byggeriet er nemlig DGNB Guld-certificeret, der bl.a. er din sikkerhed for et sundt indeklima, og at der i byggeriet er anvendt bæredygtige kvalitetsmaterialer fra ende til anden.

Et enestående sted at bo

De moderne, velindrettede boliger fordeler sig på 68-139 m2 i 2-6 værelser med altan eller terrasse, hvis du bor i stueplan. På din altan eller terrasse bliver der indbudt til, at du kan læne dig tilbage og nyde et måltid i solen, drikke en kaffe, et køligt glas eller læse en god bog. Søger du fællesskab, kan du også bevæge dig op på en af de fire tagterrasser med byens bedste udsigt.

Indenfor bliver du budt velkommen af en varm og gylden glød fra de massive egetræsparketgulve, der gennem de store gulv-til-loft vinduer smukt genspejler solens stråler i boligens hvide vægge.

Rummelige, lyse lejligheder til ethvert behov

I soveværelserne er der indbyggede garderobeskabe fra Invita, og det flotte grebsfri Invita-køkken af modellen Slimline kommer med en bordplade af kompaktlaminat, hvor LED-spots under overskabene giver et dejligt lys, når du er i gang med madlavningen. I køkkenet får du glæde af ovn, induktionskogeplade, opvaskemaskine, køle/fryseskab fra Electrolux, som også leverer vaskemaskine og tørretumbler.

Også badeværelset emmer af høj kvalitet med gulvvarme samt elegante, grå klinker og vægfliser af Marazzi. Skabene er fra HTH, væghængt toilet fra Duravit og armatur og brusesæt fra Grohe.


Find alt du har brug for i Rødovre Centrum

Udover gårdrummet og lejlighederne er beliggenheden med til at gøre Enebærbo til et enestående sted at bo. Du kommer nemlig til at bo få minutter fra Rødovre Centrum til fods, hvor du finder alt, hvad du har brug for. Shoppingcentret er Danmarks største og byder på 160 butikker, hvor du finder alt fra fysioterapeut og fitness til optiker og indkøb.

Bestil en personlig fremvisning
Bestil en fremvisning og kom forbi og se de moderne lejeboliger blot få min. fra Rødovre Centrums livlige aktivitet.

Ved spørgsmål kontakt LokalBolig Rødovre med det samme på tlf.: 36 44 15 55 eller mail: roedovre@lokalbolig.dk