Er det på tide at downsize din bolig?

Downsizing betyder ’at gøre mindre’, ’at skære ned’ eller ’at reducere’. Samlet set betegner det flyttesituationen fra hus til lejlighed. Måske er børnene flyttet hjemmefra. Nogle af boligens værelser står tomme. Vedligeholdelsen er blevet overvældende. Der kan være mange årsager til at downsize ved at udskifte huset med en lejlighed eller at gå fra ejer- til lejebolig, hvor faktorer som økonomi, arbejdsbyrde og livskvalitet spiller alle ind.

Det er en stor beslutning at flytte. Selvom det kan give anledning til bekymring at skulle flytte fra en bolig, som du igennem mange år har fyldt med minder, er der en masse fordele forbundet med at flytte ind i en nybygget lejelejlighed i Enebærbo, hvor det hele er nydeligt, lækkert og velfungerende. Her får du en række øvrige gode grunde til at flytte ind i Enebærbo.

Et hyggeligt og trygt fællesskab

Måske kan du gå rundt og have en oplevelse af, at du føler dig ældre og ældre i dit huskvarter, når børnefamilierne gør sit indtog én efter én. I Enebærbo kommer du til at bo side om side med mange jævnaldrende, der ligesom dig har følt, at det var på tide at rykke teltpælene op og flytte ind i nye, lækre omgivelser. Her har du rig mulighed for at blive en del af et trygt fællesskab, hvor I kan hygge jer med kortspil, gåture, middage og mange andre rare aktiviteter.

Alle dine indkøb samlet ét sted

Er du vant til at bo i hus, er du højst sandsynligt også vant til, at du ikke har indkøbsmuligheder indenfor gåafstand. Men i Enebærbo bliver du næsten nabo til de 140 butikker i Rødovre Centrum. Og der er nu bare noget skønt over, at man kan foretage alle sine indkøb på én gang.

I Rødovre Centrum finder du bl.a. et bredt udvalg af dagligvarer, accessories, beauty, tøj og mode, spisesteder, sport og fritid, elektronik, boligartikler, lægecenter, fitness og biograf.

 

Den lavere arbejdsbyrde frigiver tid til at nyde livet

Nogen elsker at bruge tid i haven. Men med alderen kan der også opstå et ønske om at slippe for at slå græsplænen, holde ukrudt nede, vande blomsterne og klippe hæk. Også indvendigt kan det være et hyr at skulle betale dyre håndværkerregninger, reparere toilettet eller male og gøre ved i husets afkroge.

Det skal du ikke tænke på i Enebærbo, hvor viceværten har styr på sagerne. Al tiden du før har brugt på vedligeholdelse og havearbejde, kan du nu bruge på dig selv, familien og børnebørnene.  

Overvejer du at gå fra eje til leje?


I Enebærbo får du stadig godt med kvadratmeter og værelser samt altan eller terrasse, så selvom du downsizer fra hus til lejlighed, skal det ikke tages så bogstaveligt, som det lyder.

Se planer og priser ved at trykke på knappen herunder.

Bestil en personlig fremvisning
Bestil en fremvisning og kom forbi og se de moderne lejeboliger blot få min. fra Rødovre Centrums livlige aktivitet.

Ved spørgsmål kontakt LokalBolig Rødovre med det samme på tlf.: 36 44 15 55 eller mail: roedovre@lokalbolig.dk