Din guide til motion i Rødovre

Regelmæssig fysisk aktivitet er godt for dit ydre og indre. For når du får pulsen op, forbedrer du din sundhed og oplever øget velvære og selvtillid – og det har positiv indvirkning på din livskvalitet. Alle former for motion tæller. Og der er gode nyheder til dig, der bor i Enebærbo.

Fra din bolig har du nemlig hurtig adgang til et væld af motions- og fitnessmuligheder lige i nærheden. Her får du et overblik over nogle af områdets mange muligheder for motion, så du frit kan vælge, hvad der passer bedst til dig.

Boldspil af forskellig art i Rødovrehallen

5 minutters gang fra Enebærbo ligger Rødovrehallen, der er en af Danmarks største idrætshaller. De 4.500 kvadratmeter gulvareal omfatter 4 haller, hvor der bl.a. bliver spillet håndbold, basketball, badminton og volleyball. I hallen er der også lokaler til bordtennis, billard, motionsrum samt udendørs fodboldbane og cindersbane.

 

Fysioterapi, fitness og vandaktiviteter i Vestbad Svøm

I 2018 blev der anlagt nye bassiner i svømmehallen samt et fitnesscenter på førstesalen. I dag er der således fem bassiner med hver sin funktion til voksne og børn:

 • Kravle/plaskebassin til 0-3-årige
 • Morskabsbassin til større børn
 • 25-meter bassin med 6 baner til motions- og konkurrencesvømmere
 • Varmtvandsbassin til undervisning af babyer, børn, gravide og voksne/fysioterapi
 • Dybvandsbassin med klatrevæg og springtaburetter.

Fitnesscentret byder på nye, lækre faciliteter for alle aldre og fysiske niveauer med bl.a. holdtræningssal og cykelsal, og de mange træningsmaskiner og redskaber kan du bruge til individuel træning.

Har du brug for et tilrettelagt træningsprogram, har centret både fysioterapeuter og personlige trænere, der kan hjælpe dig med at genoptræne eller at komme i form. Vil du være en del af et aktivt fællesskab til holdtræning, findes der mere end 35 hold.

En sjov og hyggelig løbeklub, hvor alle kan være med

Mange foretrækker løb som motionsform, da du kan tilpasse dine løbeture efter behov, og det ikke kræver andet end sportstøj og et par løbesko.

I Gå-lunt-løb Rødovre kan alle være med uanset alder og formål med træningen. Her bliver det nemlig vægtet højest, at der skal være plads til alle, og at det skal være sjovt og hyggeligt at motionere.

Klubben har tre forskellige hold: Powerwalk, nyløberne og løberne.

På holdene bliver der taget højde for, at der er nogen, der foretrækker at få pulsen op i rask gang, nogen der vil i gang med at løbe for første gang eller efter en pause eller skade, nogen der vil have ugentlig motion i et fællesskab, og nogen der vil optimere formen og løbe hurtigere og længere.

Derfor adskiller klubben sig fra andre løbeklubber ved ikke at inddele holdene i tempo og ved at integrere styrke- og balanceøvelser, så alle deltagere kan være med.

Gå-lunt-løb Rødovre hører til ved Espelundens Idrætsanlæg, og der er træningstider kl. 17:30-18:30 om onsdagen og kl. 9-10 om lørdagen.

Snør skøjterne og hop på isen

Ishockey er en meget populær sport i Rødovre, og det er en by med stolte traditioner, da byens hold Rødovre Mighty Bulls har vundet den bedste danske ishockeyliga, Metal Ligaen, seks gange.

Rødovre Centrum Arena huser både Rødovre Mighty Bulls og moderklubben Rødovre Skøjte & Ishockey Klub (RSIK), der har 11 ungdomshold og 6 seniorhold. RSIK har en stolt tradition for at udvikle ungdomstalenter.

På samme adresse hører også Rødovre Kunstskøjteklub til, som er en klub med plads til skøjteløbere i alle aldre og niveauer indenfor disciplinen sololøb.

Fra oktober er arenaen åben for friløb.

Et bredt udvalg af fitnesscentre

Er du en af de mange, der foretrækker at få din motion i et fitnesscenter, har du mange forskellige muligheder nær din bolig i Enebærbo. Her finder du bl.a.:

 • Rødovre Fitness Club
 • SATS
 • Fitness World
 • Rødovre Motion & Fitness
 • Loop
 • CrossFit Delta Kilo

Du har masser af muligheder for at øge din livskvalitet med motion nær Enebærbo. Noget der også kan øge din livskvalitet, er ved at flytte ind i en af lækre, nybyggede lejeboliger i Rødovres nye gartnerby.


Bestil en personlig fremvisning
Bestil en fremvisning og kom forbi og se de moderne lejeboliger blot få min. fra Rødovre Centrums livlige aktivitet.

Ved spørgsmål kontakt LokalBolig Rødovre med det samme på tlf.: 36 44 15 55 eller mail: roedovre@lokalbolig.dk