Der er masser at varme sig på i Rødovre i den kolde tid

Vi kigger ind i de kolde vintermåneder, hvor de mørke timer gradvist bliver flere og flere, men det er også begyndelsen på en tid, der er forbundet med hyggelige stunder, nærvær og familietid. I Rødovre kan du skyde herlighederne i gang først med efterårsferiens mange aktiviteter og derefter Halloween-uhyggen.

Vi har alle sammen mærket det. Den der massive temperaturforskel fra tilværelsen under dynen til det kolde gulv på vej ud til badeværelset om morgenen. Den kolde vind, der stryger lige igennem sensommer- og efterårsjakken. Og ikke mindst mørket, der tidligere og tidligere på dagen lægger sig som en dyne over vores tilværelse. Her få uger inde i oktober, er der ikke andet at gøre end at erkende det; vinteren er lige for døren. Årets kolde måneder er dog også forbundet med stearinlys, nærvær, hyggelige aktiviteter og familietid. Den slags har du også rig mulighed for at nyde uden for hjemmets fire vægge fra din bolig i Rødovres nye gartnerby, Enebærbo. Med Rødovre Centrum og resten af Rødovres mange tilbud inden for gåafstand, behøver du kun iføre dig en varm jakke. Du kan læse mere om Enebærbos nye lejeboliger og deres perfekte placering i Rødovre her:

Efterårsferie i Rødovre


Uge 42 er lig med efterårsferie. For mange er det formentligt en uge som alle andre, men for landets børnefamilier er det en uge med en særlig status. Her holder landets skoler lukket, og det er op til far og mor at holde børnene aktiverede og glade. Har I brug for lidt støtte i projektet, er der masser af hente i Rødovre Centrum. Med en Efterårsferiebillet til 65 kr. kan dine børn se frem til Halloween-tattoos, softice, en clinger ball og rabatter til Rødovre Bowling, Zoologisk Have etc. Frem til 6. november har Rødovre Centrum et tæt samarbejde med netop Zoologisk have, der også betyder, at I kan besøge en udstilling om Københavns Zoos dyr og deres dyrepassere.

 

En anden fordel ved Enebærbos placering er, at du har få kilometer ind til de mere centrale dele af København. Prop familien ind i S-toget og sæt kursen mod Hovedbanen. Allerede d. 13. oktober åbner Tivoli for deres Halloween-pyntede have, hvor du og familien kan tilbringe en dag i gysets tegn. Men også mange andre kulturinstitutioner, som Børnemuseet, Kunsthal Charlottenborg og Den Sorte Diamant, byder på efterårsaktiviteter til børn i alle aldre og deres forældre.

Halloween-uhygge for hele familien


Du kan altså allerede nu begynde at komme i Halloween-stemning, hvis du lægger vejen forbi Tivoli. Selve dagen, hvor Halloween fejres, falder dog først d. 31. oktober. Her kan I tage en tur forbi Rødovre Rådhus, der afholder et Halloween-løb for bydelens familier.

 

Tag børn, bedsteforældre, onkler, venner og forældre under armen til en uforglemmelig aften i uhyggens tegn,” skriver de om arrangementet, hvor man i skumringstiden løber en rute på enten 1 eller 4 kilometer fyldt med uhyggelige overraskelser. Dagens bedste udklædninger vinder en præmie, og efter løbet kan I samles om et bål, hvor der er pølser og skumfiduser. I kan også tage endnu en tur forbi Rødovre Centrum, der har pyntet centeret op til en Halloween-udstilling.

Bestil en personlig fremvisning
Bestil en fremvisning og kom forbi og se de moderne lejeboliger blot få min. fra Rødovre Centrums livlige aktivitet.

Ved spørgsmål kontakt LokalBolig Rødovre med det samme på tlf.: 36 44 15 55 eller mail: roedovre@lokalbolig.dk